Privreda

U ponudi prva debitna kartica sa mirisom jagode

U ponudi prva debitna kartica sa mirisom jagode
Foto: N.N. | U ponudi prva debitna kartica sa mirisom jagode

BANJALUKA - Klijenti Adiko banke Banjaluka od danas mogu da ugovore "adiko debit masterkard", prvu Adiko beskontaktnu debitnu karticu, koja, osim beskontaktne tehnologije plaćanja, ima i poseban dizajn - jedinstvenu inovaciju sa mirisom jagode.

Član Uprave Adiko banke Banjaluka Boštjan Pečenko istakao je da Banka klijentima nastoji ponuditi nešto drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove.

"Riječ je o jedinstvenom kartičnom proizvodu za plaćanje sa stilom koji je vertikalnog dizajna, što je jedinstven slučaj u regionu. Klijenti tokom kupovine uživaju i u mirisu, s obzirom na to da je `adiko debit masterkard` jedina kartica koja miriše", istakao je Pečenko.

Iz Adiko banke je saopšteno da je plaćanje ovom karticom na internetu znatno sigurnije s obzirom na to da imaju sprovedenu Adiko sigurnu kupovinu zasnovanu na "masterkard sikjur kodu".

U saopštenju se navodi da je ovo prva kartica iz "Masterkard" porodice koja je u ponudi Adiko banke Banjaluka.

"Svi novi klijenti će dobiti po otvaranju tekućeg računa ovu novu karticu, a sadašnjim klijentima će u skladu sa planiranom dinamikom bez naknade biti zamijenjene postojeće kartice novom", naveli su u Adiko banci Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije