Tržište

Aksa stigla u Banjaluku, carstvo za mališane od rođenja do 12 godina

Aksa stigla u Banjaluku, carstvo za mališane od rođenja do 12 godina
Aksa stigla u Banjaluku, carstvo za mališane od rođenja do 12 godina

BANJALUKA - Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije, otvorio je danas prvi maloprodajni objekat u Banjluci, na prvom spratu Tržnice.

To je prva Aksa u BiH a 13. u Aksa maloprodajnom lancu.

"Izuzetna nam je čast da posle više od 22 godine uspešnog poslovanja prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banjaluci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji prenesemo i na tržište BiH i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati", rekla je Jelena Stančić, PR menadžer kompanije.

Dodala je se u Aksi nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina.

U ponudi su: kolica, kreveti, auto-sjedišta, kozmetika, hrana, igračke, odjeća i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Predstavnici kompanije Aksa posjetili su jutros i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS i svim bebama koje su juče rođene darovali vrijedne poklone.

Kupci su izuzetno zadovoljni asortimanom i vrijednim poklonima koje su dobili kao prvi posjetioci.

"Dovela sam sestrino dijete i svašta smo kupili, a dobili smo i balone i slagalicu. Ponuda je odlična kao i kompletna organizacija sa maskotama, klovnovima i plesnim klubom", rekla je banjalučanka Dijana K.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije