Tržište

Arena sport kanali u ponudi Total TV-a

Arena sport kanali u ponudi Total TV-a
Arena sport kanali u ponudi Total TV-a

Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Total TV programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici usluge Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima  Total TV,  obezbjeđuje najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu!

Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima  TOTAL TV-a do kraja maja 2017.godine.

Od sada korisnici Total TV-a  na Arena Sport kanalima mogu uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, srbijanske, hrvatske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima. 

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj  rezoluciji. Arena Sport 1 će biti  dio ponude TOTAL TV paketa, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnom paketu. Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Total TV-a.

Svi korisnici koji se pretplate na  minimalno TOTAL TV paket ili obnove ugovor za TOTAL  TV paket na  period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno. 

Ponudom Arena Sport kanala Total TV, usluga koja egzistira u okviru Telemach grupacije, uz već dostupne Sport Klub i Eurosport kanale,   postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije