Tržište

Motorna ulja i maziva "Optima grupe" na sajmu u Beogradu

Motorna ulja i maziva "Optima grupe" na sajmu u Beogradu
Motorna ulja i maziva "Optima grupe" na sajmu u Beogradu

BANJALUKA - "Optima grupa" Banjaluka i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, gdje promoviše motorna ulja i maziva proizvedena u Rafineriji ulja Modriča.

Premijum segmet sintetičkih motornih ulja proizvodi su na koje kompanija stavlja poseban akcenat na Sajmu automobila u Beogradu.

Specifikacije ovih proizvoda zadovoljavaju i najistančanije zahtjeve benzinskih i dizel motora kao i zahtjeve o emisiji izduvnih gasova EURO 5 i EURO 6.

"O kvalitetu maziva proizvedenih u Rafineriji ulja Modriča najbolje govore potvrde vodećih svjetskih proizvođača automobila kao što su 'Volvo', VW, MAN, 'Renault', 'Catepillar', BMW i drugi", kazao je Ivan Ivanovič Kurjavi, načelnik Uprave za prodaju ulja "Optima grupa" Banjaluka.

On je dodao kako su brendovi OPTIMA i MAXIMA prepoznatljivi i cijenjeni proizvodi na srbijanskom tržištu.

"Zato ne propuštamo priliku da se predstavimo na sajmu, koja je izvanredna prilika da se sretnemo s našim distributerima i kupcima, ali i da svoje proizvode predstavimo svim ljubiteljima automobilske industrije", kazao je on.

Izlagačima je za ovu sajamsku priliku na raspolaganju čak deset sajamskih hala s više od 41.000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem su izložena 34 automobilska brenda iz 30 zemalja. Sajam traje do 2. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije