Film i serije

Snima se rimejk serije Čuvari plaže

Snima se rimejk serije Čuvari plaže
Foto: Pixabay/Ilustracija | Snima se rimejk serije Čuvari plaže

Čuvena serija "Čuvari plaže" (Baywatch) dobija novi rimejk, saznaje Guardian.

 

Serija će se emitovati na Fox kanalima u Sjedinjenim Američkim Državama, a produkcija je povjerena Lari Olsen, koja je ranije bila zadužena za rimejk "Beverli Hils 90210" i Netfliksovu dramu "Spinning Out".

U zvaničnom opisu stoji: "Smjela spasavanja na okeanu, besprekorne plaže i legendarni crveni kupaći kostimi se vraćaju, zajedno sa novom generacijom čuvara plaže, koji prolaze kroz komplikovane i haotične lične situacije. Ovaj rimejk prepun akcije pokazuje da postoji porodica u kojoj se rađate i ona koju sami pronalazite".

Originalni "Čuvari plaže" bili su jedna od najgledanijih serija na svijetu osamdesetih i devedesetih godina koja je imala 11 sezona.

Nakon originalne serije, uslijedili su i spinofi - "Čuvari plaže: Havaji", koja je emitovana do 2001, kao i "Noćni čuvari plaže" i film "Čuvari plaže: Venčanje na Havajima" koji je premijerno prikazan 2003. Na vrhuncu popularnosti serija je nedeljno privlačila više od milijardu gledalaca širom svijeta.

Napravljen je i filmski rimejk 2017 sa Dvejnom Džonsonom i Zekom Efronom, ali je dobio uglavnom negativne ocjene, prenosi Euronews Srbija..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije