Književnost

Najprodavanije pripovjetke Ive Andrića

Najprodavanije pripovjetke Ive Andrića
Foto: Srna | Najprodavanije pripovjetke Ive Andrića

ISTOČNO SARAJEVO - Pripovjetke Ive Andrića, kada je riječ o izdanjima "Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva" Istočno Novo Sarajevo, najprodavanije su u Republici Srpskoj u ovoj godini.

"Na prvom mjestu je `Izbor pripovjedaka` Ive Andrića, na drugom `Vojnik ničije vojske` Ilije Gajice, a slijede `Pesme za decu i o deci` Jovana Jovanovića Zmaja, `Hajduk Stanko` Janka Veselinovića i `Učimo engleski - ilustrovani rječnik`, saopšteno je iz "Zavoda".

Najtraženija knjiga drugih izdavača u knjižarama "Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva" bila je "Lepota" - vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović, u izdanju "Lagune".

I na drugom i trećem mjestu su izdanja "Lagune" - "Čovek po imenu Uve" Fredrika Bakmana i "E baš vam hvala" Marka Vidojkovića, a slijede "Uništi Dnevnik" Keri Smit /Vulkan/ i "Poreklo" Dena Brauna /Solaris/.

"Zavod za udžbenike i nastavna sredstva", na osnovu informacija dobijenih iz pet poslovnih centara i 18 knjižara, objavio je top listu najprodavanijih knjiga u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije