Muzika

Alen Islamović potvrdio za "Nezavisne": Duet sa drugom Indirom u septembru

Alen Islamović potvrdio za "Nezavisne": Duet sa drugom Indirom u septembru
Foto: N.N. | Alen Islamović potvrdio za "Nezavisne": Duet sa drugom Indirom u septembru

Popularni bosanskohercegovački rok pjevač Alen Islamović snima duet sa Indirom Forza (Levak), nekadašnjom pjevačicom "Kolonije", a na tržištu će biti u septembru i očekuje se da bude izvanredno prihvaćen kod publike.

Ovo je potvrdio sam Alen Islamovića koji je proteklog vikenda sa svojim bendom nastupio na trebinjskoj Motorijadi i samo se nasmijao na opasku da su mu Indire fetiš.

"Zato i očekujem da duet prođe dobro kod publike, jer je i prethodni sa Indirom Radić prošao jako dobro", kazao je Islamović koji je i ovoga puta očigledno spojio dva različita muzička pravca, za koja kaže da su se "dobro uklopili".

Popularni i uvijek skromni bh roker je u Trebinju "odradio" dobru svirku i žurku koja je trajala više od dva časa, a atmosfera, za koju je i sam nakon koncerta rekao da je bila odlična, bila je zaista takva, od popularnih "Motora" koje je izveo odmah na početku, preko njegovih novih, ali i starih hitova Divljih  jagoda i Bijelog dugmeta.

Umoran i oznojen, rekao nam je da je već sutradan morao u Kumanovo, u okviru ljetne turneje.

"Imam preko trideset koncerata moto skupova i gradskih festivala koji će se nizati sve do kraja septembra mjeseca, a u međuvremenu ću pripremati ovaj duet sa Indirom koji će se pojaviti u septembru", dodaje Alen.

Kaže da, u sklopu svojih turneja, oko 10. Avgusta nastavlja i sa koncertima Bijelog dugmeta, kada planiraju nastup u Kopru, da bi zajedničku jesenju turneju nastavili u po Švedskoj.

Koliko je Alen bio zadovoljan trebinjskom publikom, oni su još više bili oduševljeni njegovim nastupom, pa su u glas pjevale mame i tate, zajedno sa svojom djecom, ali i sa unucima, jer su koncertu u Trebinju prisustvovali rokeri i ljubitelji motora od 7 do 77 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije