Muzika

Anja Vukliš, "Pinkova zvezdica", za Nezavisne: Sigurnim glasom do najsjajnije zvijezde

Anja Vukliš, "Pinkova zvezdica", za Nezavisne: Sigurnim glasom do najsjajnije zvijezde
Anja Vukliš, "Pinkova zvezdica", za Nezavisne: Sigurnim glasom do najsjajnije zvijezde

Anja Vukliš, dvanaestogodišnja Banjalučanka, svojim predivnim glasom osvojila je žiri muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", ali i gledaoce u regionu, što joj je omogućilo da se bez problema plasira u treći krug ovog takmičenja. Vukliševa je učenica sedmog razreda osnovne škole i petog razreda muzičke škole i do sada je ostvarila preko 30 nastupa na dječjim festivalima, a ima i svoju autorsku pjesmu koju je pisala za festival "Mali kompozitor".

Ona je u razgovoru za "Nezavisne" otkrila da je njen talenat za pjevanje prepoznao Mladen Matović, banjalučki kompozitor, koji je velikim dijelom zaslužen za njene početke, ali i dalje prati njen rad.

"Pjevam od kada znam za sebe i zahvaljujući Mladenu, koji je prepoznao moj talenat, danas se takmičim na, za mene, izuzetno značajnom takmičenju. U svemu mi mnogo pomaže učiteljica pjevanja Miljana Radinović", rekla je Anja.

Želja joj je da zapjeva u finalu "Pinkovih zvezdica", ali bez obzira na to da li će se ona ostvariti, prezadovoljna je onim što je do sada postigla.

Iako žire čine zvučna imena iz regiona, Anja dodaje da nema tremu zbog nastupa pred njima, te da na njihove kritike ne gleda kao na nešto negativno, već kao sugestiju da bude što bolja.

"Meni lično svi su jako simpatični, a posebno Jelena Tomašević, i čast mi je da nastupam pred tako velikim imenima", istakla je ova mlada pjevačica.

Dodaje da rivalstva među takmičarima još nema jer su tek na početku takmičenja, te da svi nastoje da se druže i da na neki načn pomognu jedni drugima. Ističe da će se i nakon takmičenja nastaviti baviti muzikom jer je to ono što voli.

Anjini roditelji su presrećni zbog njenog uspjeha, jer, kako kažu, na ovogodišnjoj  audiciji za "Pinkove  zvezdice" bilo je prijavljeno preko 6.000 djece, a Anja je ušla u 90 najboljih, koliko ih je bilo kada je počela prva emisija. "Raduje nas da je Anja prevazišla prvobitne strahove. Ovo takmičenje i nama i njoj znači mnogo, prije svega jer je na ovaj način dobila potvrdu svog talenta i  dosadašnjeg truda uloženog u muzičkoj školi", kazala je mama Dragana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije