Muzika

Koje će velike muzičke zvijezde "okupirati" Jana stage

Koje će velike muzičke zvijezde "okupirati" Jana stage
Koje će velike muzičke zvijezde "okupirati" Jana stage

Balaton Sound Festival ove godine slavi 10. godina svog postojanja, gdje će i ove godine, u sklopu jednog od najboljih evropskih festivala elektronske glazbe, biti Jana pozornica

Chris Brown, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, The Game, Svan Vath, Macklemore & Ryan Lewis i mnogi drugi, samo su dio zvjezdane muzičke postave koja će između 6. i 10. jula 2016. nastupiti na Balaton Sound Festivalu. Poznato je da najbolji idu s najboljima, pa će i ove godine u sklopu Balaton Sound Festivala biti postavljen Jana stage, najljepša i najveća pozornica na samom jezeru. 

ZAŠTO JE BALATON SOUND OMILJEN?

Balaton Sound festival već je bio proglašen najboljim festivalom srednje veličine u izboru evropskog udruženja festivala, a s obzirom na muzička imena ove godine, nema sumnje da će opravdati status koji ga prati u svijetu i još jednom se približiti samom vrhu festivala s elektronskom glazbom. Jana će sigurno dati još jednu dimenziju više ovoj lijepoj muzičkoj priči, kako svojim stageom tako i činjenicom da će atraktivne Jana hostese tokom cijelog programa kroz svoje aktivacije i u saradnji s DJ-ima dodatno podizati atmosferu festivala na kojem se očekuje 150.000 ljudi. Rijeke ljudi, mladih, ali i onih malo starijih iz godine u godinu dolazi na prekrasno jezero Balaton kako bi uživali u vrhunskim izvođačima i odličnim partyjima, a nezaobilaznu ulogu ima i Jana stage, centralno mjesto after-partyja.

JANA SAMO LJUBAV

Uz pozornicu koja će biti neizostavni dio dobrog provoda, u sklopu Balaton Sound Festivala bit će instalirano i veliko Jana srce. Naime svi posjetioci će imati mogućnost odabrati ljubavne poruke Louise Hay i sami ih napisati na Jana srce. Nakon ispisivanja poruka s unutrašnje i vanjske strane srca iscrtati će se i napraviti veliki Jana logo. Bit će to prekrasna slika koja će dati poseban šarm cijelom festivalu i još jednom naglasiti važnost ljubavi, osjećaja koje pokreće svijet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije