Muzika

Oni su glavne zvijezde dodjele Gremija (VIDEO)

Oni su glavne zvijezde dodjele Gremija (VIDEO)
Oni su glavne zvijezde dodjele Gremija (VIDEO)

Nagrada Gremi opasno se približava, a sada su objavljeni još neki detalji vezani uz izvođače koji će nas zabavljati.

Nagrade Gremi svaka nas godine odlično zabave, a vrlo često i šokiraju, tako da samo već navikli na razne ispade velikih svjetskih zvijezda. Čak šta više, očekujemo neki skandal o kojem će se pričati barem godinu dana. Ali prije svega toga donosimo vam imena onih koji će nas te večeri 15. februara zabavljati. Možda se baš između tih imena krije neko ko će 'zabiberiti' noć koju s jednakim nestrpljenjem očekuju i publika i zvijezde.

Ono što je najviše oduševilo fanove je vijest kako će na ovogodišnjim Gremijima svoj televizijski debi imati grupa 'The Hollywood Vampires', a ako ne znate ko su oni i čemu tolika frka oko njihovog nastupa, kada čujete tko su članovi benda sve će vam biti jasno.

Džoni Dep, Elis Kuper i Džoi Peri čine vampire u najboljim godinama, a ako to nije dovoljno strašno onda stvarno ne znamo što jest. Šalimo se, biti će zanimljivo vidjeti ih prvi puta na TV-u. Vampiri su prošle godine objavili album pod nazivom 'Hollywood Vampires' na kojem su ugostili brojne poznate muzičare.

Uz Vampire na sceni će se pjaviti i Justin Bieber, Diplo, Skrillex, Chris Stapleton, Gary Clark Jr. and Bonnie Raitt, Pitbull, Travis Barker, Robin Thicke, a najavljen je i posebni gost.

Kako sada stvari izgledaju, biće zabavno.

(N.N./dnevnik.hr)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije