Muzika

Placebo na EXIT-u

Placebo na EXIT-u
Placebo na EXIT-u

Na festivalu EXIT u Novom Sadu, u julu 2010, nastupiće i britanski bend "Placebo", hip-hoperka Misi Eliot, te škotski pankeri "Exploited", saopštili su organizatori.

Pored Mike, "Royksopp" i "Chemical Brothers", na Petrovaradinskoj tvrđavi koncert će održati brojna velika imena svjetske muzičke scene.

Britanski bend "Placebo", koji je u Srbiji već nastupio 2003. godine u Hali sportova, sviraće na glavnoj bini festivala.

Alternativnoj sceni ovaj bend poznat je po androgenom pjevaču Brajanu Molku, koliko i po hitovima "Special K", "Bitter end", "Every you and every me", "English summer rain", "My sweet prince", ali i po obradi "Running up that hill" Kejt Buš.

Najtiražnija dama hip-hopa Misi Eliot, takođe, će nastupiti na glavnoj bini festivala.

Na Explosive bini, rezervisanoj za ljubitelje žešćeg zvuka, nastupaju škotski pank velikani "Exploited", kao i HC pank Amerikanci "Suicidal Tendencies".

Na EXIT ove godine stižu i "LCD Soundsystem", "Pendulum", Dejvid Geta, "Obojeni program", "Ritam nereda", "Lollobrigida" i mnogi drugi.

Dance arena dobila je ranije prva imena, a to su italijanski "Crookers", "Boys Noise" iz Berlina, Erol Alkan (London) i Rikardo Viljalobos (Čile). Fanovi elektronskog zvuka slušaće i Džoša Vinka, te Idu Engberg.

Ranije su najavljeni i "Crystal Castles" koji će nastupiti na "main stageu", i "Does It Offend You, Yeah?" koji će nastupiti na "Fusion stageu".

Ulaznice za EXIT festival mogu se kupiti na nekoliko mjesečnih rata - putem "Gigstixa" na četiri, pet ili šest mjesečnih rata bez kamate i u tom slučaju će koštati 7.990 dinara.

Više informacija o prodaji ulaznica za EXIT na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarateŽgigstix.com, kao i na zvaničnom sajtu festivala i "Gigstixa".

Ulaznice se nalaze u redovnoj prodaji po promotivnoj cijeni od 6.490 dinara i mogu se kupiti putem sajta "Gigstix". Redovna cijena ulaznica iznosiće 10.990 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije