Muzika

Počelo zagrijavanje za Gitarijadu

Počelo zagrijavanje za Gitarijadu
Počelo zagrijavanje za Gitarijadu

ZAJEČAR - Na Gradskom trgu u Zaječaru počelo je zagrijavanje za 49. Gitarijagu, koja će biti održana od 29. jula do 1. avgusta.

WARM UP 2015 je počeo koncertom grupe "Roktori" sa gostima, koji su pred prepunim gradskim trgom u Zaječaru održali četvrti po redu memorijalni koncert "Dragan Stepanović Stepa", navodi se u saopštenju organizatora.

Uz "Roktore" su kao specijalni gosti nastupili i Ivana Bogosavljević, Ivan Čikarić, Ivan Petković i Miodrag Kostić. Nastupio je i sastav "Ž Dur", kao i poznati zaječarski muzičar Momčilo - Moša Radenković, frontmen grupe "Zlatni prsti" i jedan od osnivača Gitarijade.

WARM UP će trajati naredna tri dana, do samog početka 49. Gitarijade.

Večeras nastupaju "Memento", "Bele Najk čarape", ULIX i "VIS Novi Dan".

Ponedjeljak 27. jul, rezervisan je za nastup bendova: "Persona Non Grata", "Good Ol' Bastards" i "School Bus", a u utorak, 28. jula, publiku će zabaviti bend "Bas i Stega" i "Texas Flood".

WARM UP 2015 je najava najdugovečnije rok manifestacije, na kojoj će nastupiti "Guano Apes", "Therapy?", "Laibach", "Dubioza kolektiv", "Darko Rundek Cargo Trio", Gibboni & Vlatko Stefanovski, "Kerber", "Galija", "Van Gog", "Električni orgazam", "Generacija 5", Nikola Vranjković, "Hard Time", "Karizma", "D Zoo", "Dok7", "Giga Groovy Going Group", Mr. Albino, "Scarlet Notes", Mangrov, "Dingospo Dali", "Daniel Marques", Beltango Trio, Miroslav Tadić sa braćom Teofilović, Ðura i mornari, "Vrane kamene", "Kora", "Alisa", "Diva Demolution" (Australija), "Er Goliam" (Bugarska), "Plutonia", "New Deal", "Madicine band", "Sveti Gral", "8. dan"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije