Muzika

Poslušajte zajedničku pjesmu Ramacotija i Fonsija

Poslušajte zajedničku pjesmu Ramacotija i Fonsija
Foto: Screenshot | Poslušajte zajedničku pjesmu Ramacotija i Fonsija

Italijanski pop veteran Eros Ramacoti i portorikanska zvijezda u usponu Luis Fonsi, koji je poznat po svom hitu "Despacito", objavili su spot za pjesmu "Per Le Strade Una Canzone".

Singl "Per Le Strade Una Canzone", na kojem su zajedno radili Eros Ramacoti i Luis Fonsi, našao se na 15. studijskom albumu italijanskog pevača "Vita Ce N'e", koji je predstavljen u novembru prošle godine. Ovim albumom najavljena je i svjetska turneja koja će početi 17. februara, a koncert pred beogradskom publikom biće održan 24. septembra.

Pjesmu koja je objavljena danas na YouTube kanalu Erosa Ramacotija takođe će izvesti ovaj popularni dvojac na festivalu Sanremo 2019. u okviru takmičarskog programa 9. februara.

Za Erosa će ovaj nastup biti i svojevrsan jubilej s obzirom na to da će svojim izvođenjem novog singla obilježiti 25. godišnjicu debija na Sanremu. Naime, 1984. godine ovaj pjevač se prvi put pojavio na navedenom festivalu s pjesmom "Terra Promessa".

Luis Fonsi, koji trenutno ima ulogu člana žirija u španskoj verziji muzičkog takmičenja "The Voice", debitovaće na festivalu Sanremo.

Fonsi i Ramacoti su dodani na listu potvrđenih gostiju na kojoj se nalaze velika italijanska muzička imena kao Andrea i Mateo Bočeli, Giorgia, Elisa, Pipo Baudo i Fabio Rovaci.

Spot je sniman u Miamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije