Muzika

Marko Bošnjak predstavio pjesmu "Pusti me"

Marko Bošnjak predstavio pjesmu "Pusti me"
Foto: Aleksandar Selak | Marko Bošnjak predstavio pjesmu "Pusti me"

Marko Bošnjak, dobitnik nagrade "Porin" u kategoriji "novog najboljeg izvođača", predstavio je pjesmu "Pusti me", saopšteno je iz diskografske kuće "Aquarius Records".

Dodaju da je Bošnjak jedan od najperspektivnijih muzičara nove generacije i najmoćnijih vokala domaće muzičke scene, te da uz njegov potpis na tekst, muziku i aranžman pjesme potpisuje Koolade, a na aranžmanu se pridružio i producent Filip Majdak.

"Pjesma 'Pusti me' govori o otpuštanju svega onoga što nam više ne koristi i o prihvaćanju i voljenju sebe kao jednog bitnog dijela našeg života", rekao je Bošnjak.

Kako navode iz "Aquarius Recordsa", pjesmu prati i jednako odvažan spot na kojem je radila mlada ekipa produkcije "Firma!" i prijatelji Marka Bošnjaka, koji su udružili snage na ovom spotu intrigantnog koncepta.

"Spot smo snimali na tri lokacije u prostorima 'Plesnog centra' Zagreb, galeriji 'Siva' i prostorima 'AKC Medika'. U spotu se isprepliću motivi pakla, raja i čistilišta te smo se poigrali s tim elementima i na taj način dali dodatnu dimenziju pjesmi", rekao je Bošnjak o spotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije