Muzika

"The Babe Barbarella" predstavio prvi singl: "Lovačke priče" iz noćnog života

"The Babe Barbarella" predstavio prvi singl: "Lovačke priče" iz noćnog života
Foto: Ilustracija | "The Babe Barbarella" predstavio prvi singl: "Lovačke priče" iz noćnog života

Momci iz benda "The Babe Barbarella" predstavili su novu pjesmu i spot pod nazivom "Šta kažeš, šta kažeš".

Fanki četvorki iz Bihaća, poznatoj po brojnim uspješnim obradama pjesama, ovo je prva autorska pjesma, a šaroliki spot kojeg prate fank vibracije još jednom je pokazao njihov vedar duh.

Frontmen benda Zosko Handukić ističe da ova pjesma na komičan način opisuje noćni život i zabavu.

"Publika se s vremenom zasitila mitoloških, fantastičnih i istorijskih sadržaja u pjesmama, a pogotovo u spotovima koji u najmanju ruku opisuju neprimjereni moral. Stoga smo mi stvari pogledali sa drugačijeg aspekta, onog komičnog, opisali smo detalje iz noćnog života punog zabave uz pivo i prekrasne djevojke koje ismijavaju nezdrave, ali i zdrave društvene pojave. Opjevali smo one poznate lovačke priče koje iskrive i najkrivlju Drinu. Znate onu: 'Sinoć sam bio sa 'dvajes' žena' ili 'Vodili smo ljubav 'dvajes' sati'. Poruka koju smo htjeli ostaviti kroz naš stvaralački proces, osim što želimo da vas zabavimo, jeste: niko nije beskoristan! Svako može poslužiti barem kao loš primjer", poručuju momci iz benda, predvođeni frontmenom Zoskom Handukićem.

Spot i pjesma su snimljeni u "Amadeus Music" studiju Nemdžada Alića, a za video je zaslužna ekipa "LegeArtis videa". Tekst pjesme napisao je Saša Mirković, a aranžman je djelo benda.

Frontmen benda ističe da je pjesma snimljena u jednom klubu u Bihaću, te da je atmosfera tokom snimanja bila fenomenalna.

"Svi naši prijatelji su se odazvali našem pozivu da učestvuju u snimanju spota. Imali smo i manekenku Ajsu Amidžić, koja je tumačila glavnu ulogu i koja je učinila da spot izgleda primamljivije. Bilo je bitno da nismo samo mi u prvom planu, realno - ko će nas gledati, jer da nije bilo nje propalo bi sve", rekao je kroz šalu Handukić.

Bend "The Babe Barbarella" će već u ponedjeljak, 14. avgusta, nastupiti u Sarajevu na Sarajevo film festivalu, a publika u Banjaluci će imati priliku da ih čuje 25. avgusta u "Shamrock pabu".

"Imamo u planu snimanje još jedne pjesme u skorijem periodu. Na ovoj novoj numeri će raditi i jedan Banjalučanin. Više o ovom projektu ćemo otkriti uskoro", dodao je Handukić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije