Muzika

Tjentište: Počeo treći OK Fest

Tjentište: Počeo treći OK Fest
Tjentište: Počeo treći OK Fest

TJENTIŠTE - Press konferencijom koja je održana kod turističkog info centra NP Sutjeska počelo je treće izdanje OK Festa koji se svake godine održava u jedinstvenom ambijentu ove prekrasne lokacije.Festival je otvorio direktor festivala Dubravko Suvara, a press konferenciji je prisustvovao i ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković koji je rekao da je Nacionalni park Sutjeska neiscrpni izvor mladosti i zanimljivih događaja, i da su oni dali svoju podršku kao i da će u narednim godinama nedostatke, poput smještajnih kapaciteta riješiti.

Prvi dan će obilježiti nastup "Laibach-a", Vlatka Stefanovskog i beogradske grupe "Babe"

Član legendarnog slovenačkog benda Laibach Ivan Novak takođe je na današnjoj press konferenciji  najavio sa svojim bendom večeras fenomenalan nastup na OK Festu. Pored njih nastupaju i “Babe” i Vlatko Stefanovski Trio. Ni ovoga puta nismo zaboravili sve one sadržaje u kojima će imati priliku da uživaju ljubitelji avanture – planiranje i rafting; sedme umjetnosti – filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom a u našoj cinema zoni večeras će svi posjetioci imati priliku pogledati film “Druga majka”.

Kompanija m:tel kao prijatelj festival je odlučila da pruzi podršku organizatorima OK festa i na taj način da svoj doprinos u očuvanju i promociji naše kulturno istorijske baštine, festivalske kulture i ali i turističkih potencijala naše zemlje. Za lakšu i nesmetanu komunikaciju tokom trajanja festivala kompanija m:tel je obezbijedila 2000 startnih paketa za posjetioce OK kampa, kao i lounge zonu gdje ce svi kamperi imati priliku da napune svoje mobilne telefone kako bi mogli telefonirati, ali  ovjekovječiti svoje omiljene trenutke na OK festu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije