Muzika

Veliki uspjeh Muzičke škole Gradiška na Republičkom takmičenju

Veliki uspjeh Muzičke škole Gradiška na Republičkom takmičenju
Foto: Milan Pilipović | Veliki uspjeh Muzičke škole Gradiška na Republičkom takmičenju

GRADIŠKA – Učenci Osnovne muzičke škole "Branko Smiljanić" iz Gradiške postigli su veliki uspjeh na ovonedjeljnom Republičkom takmičenju muzičkih škola u Banjaluci.

Oni su osvojili nagrade u više kategorija. U dsiciplini klavirski duo, (prva kategorija), prvu nagradu osvojili su Matea Šućur i Sonja Šobota, Mia Zec i Nikolina Subotić, a drugu nagradu Irina Subotić i Miloš Srbljan.

U disciplini klavirski duo, (pretkategorija), prvu nagradu osvojili su Elena Kostić i Nađa Bundalo, Ana Tepavac i Elena Šućur, Nađa Subotić i Maša Mrmak.

U disciplini gudači violina, (predkategorija) prva nagrada pripala je Anđeli Janjanin. 

U disciplini gudači violina (kategorija druga) prvu nagradu dobila je Anastasija Ristić, a drugu Sofija Malivuković.

U dsiciplini gudačio violina, (kategorija prva) drugu nagradu dobila je Sara Miljković.

U dsiciplini klavir, (predkategorija) drugu nagradu osvojila je Arijana Kodić. U istoj disciplini (kategorija druga) prvu nagradu dobili su Sara Zeničanin i Irina Babić,  a drugu Katarina Trubarac.

U disciplini gitara (predtakmičenje) drugu nagradu dobio je Pavle Babić, u drugoj kategoriji iste discipline drugu nagradu dobio je Aleksandar Banović. U disciplini gitara (treća kategorija) prvu nagardu osvojio je Boško Švraka.

U disciplini harmonika (predkategorija) prvu nagradu dobili su

Dimitrije Stanišljević i Đurađ Gajić. U prvoj kategoriji discipline harmonika prvu nagradu dobio je Mihajlo Kesić, a druguNikola Mrkić, Nemanja Ljubojević i Danilo Nikolić. U dsiciplini harmonika

(kategorija treća) prvu nagradu dobili su Đorđe Ljubojević i Stefan Ljubojević.

U disciplini solo pjevanje (predkategorija) prvu nagradu dobile su Lea Vučaj i Irina Subotić, a drugu Sonja Rakić. U disciplini flauta (predkategorija) prvo mjesto zauzele s Anika Kotur i Isidora Stojanović, a drugo Tijana Pješčić. U istoj disciplini (kategorija druga) drugu nagradu dobila je Sofija Kecman.

 

 

 

 

 

 

    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije