Jet set

Amal i Džordž Kluni usklađeni od glave do pete (FOTO)

Amal i Džordž Kluni usklađeni od glave do pete (FOTO)
Amal i Džordž Kluni usklađeni od glave do pete (FOTO)

Glumac Džordž Kluni nikada nije važio za čovjeka koji voli da se razmeće sa stilom. Na njegov stil ljudi su mahom reagovali ravnodušno ili sa stavom "dobar je Džordž" ali samo dobar i vjeran klasici i ništa više.

To se nije promjenilo posebno ni nakon što je pred oltar odveo jednu od najbolje obučenih dama na svijetu, britansku advokaticu Amal Alamudin, sada Kluni.

Međutim, ljeto često ume da oraspoloži ljude i navede ih na eksperimentisanje s odjećom. Tako se bar čini u slučaju holivudskog glumca koji je prije neki dan uočen sa svojom ljepšom polovinom u casual šetnji jezerom Como gdje par praktikuje da provodi ljeto.    

I da smo htijeli nismo mogli a da ne primjetimo kako je par bio savršeno stilski usklađen! 

Naime, poznati glumac (preplanulog tena) je bio odjeven u lagano ljetne odjelo od mješavine lana i pamuka u nježnoj, svijetloj nijansi plave boje ispod kog je obukao bijelu košulju podsjetivši nas na svoja izdanja iz filma Ocean’s Eleven (Okeanovnih 11).

Amal je bila više nego atraktivna dok je kraj Džordža blistala u plavo-bijeloj koktel haljini s potpisom Miu Miu, cvjetnog printa koju je nadogradila srebrnim, metalik Pradinim sandalama. Vitka crnka je izgledala kao italijanska glumica iz šezdesetih.

(Elle.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije