Jet set

Kim Kardašijan u Bijeloj kući razgovarala sa potpredsjednicom SAD

Kim Kardašijan u Bijeloj kući razgovarala sa potpredsjednicom SAD
Foto: Tanjug/AP | Kim Kardašijan u Bijeloj kući razgovarala sa potpredsjednicom SAD

Američka rijaliti zvijezda Kim Kardašijan razgovarala je sa potpredsjednicom SAD Kamalom Haris o reformi krivičnog pravosuđa na okruglom stolu u organizaciji Bijele kuće, prenosi AP.

Agencija navodi da je na okruglom stolu održanom u četvrtak naglašen napor američke administracije kada je riječ o reformi krivičnog pravosuđa.

Bijela kuća je na okrugli sto pozvala i četiri osobe koje je predsjednik SAD Džozef Bajden pomilovao prethodne nedjelje. Haris, bivša tužiteljka, rekla je prisutnima da "vjeruje u moć iskupljenja".

Kardašijan je posjećivala Bijelu kuću i dok je Donald Tramp bio predsjednik SAD do novembra 2021. godine, pošto je prethodno uspostavila saradnju sa Trampovim zetom, Džaredom Kušnerom, koji se bavio pitanjima krivičnog pravosuđa, navodi AP.

Tramp je u objavi na svojoj društvenoj mreži u novembru prošle godine nazvao Kardašijan "najprecjenjenijom poznatom ličnosti na svijetu", na osnovu anegdota iz nedavno objavljene knjige novinara ABC njuza, Džonatana Karla, prenosi b92.

"Mislim da mu nisam baš simpatična. Ali, okej sam sa tim" rekla je Kardašijan ranije ove nedjelje povodom te Trampove izjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije