Jet set

Bijonse i Džej Zi čekaju prinovu?

Bijonse i Džej Zi čekaju prinovu?
Bijonse i Džej Zi čekaju prinovu?

Par koji veći ima trogodišnju ćerku Blu Ajvi veoma je uzbuđen zbog prinove.

"Već izvesno vrijeme su radili na drugom djetetu i bilo im je teško kada se to nije desilo. Oboje očajnički žele drugo dijete i sada su veoma srećni. Međutim, ovu vijest neće podijeliti sa ljudima  tako što će izdati saopštenje, to nije njihov stil", rekao je izvor blizak ovom paru za US OK!

Takođe, izvor navodi kako budući tata ne želi ništa da "izbaksuzira"  pa tako ne dozvoljava da se vijest o trudnoći objavi u prvom tromjesečju. A ni buduća mama Bijonse ne želi da se za njenu trudnoću još sazna.

"Iako se njen stomak čak ni  ne nazire, ona ga krije svaki put kada izađe napolje jer se plaši da bi neko mogao da ukapira šta se dešava", rekao je ovaj izvor i dodao:

Izvor je dodao kako su ipak željeli da uključe u ovu priču i malenu Blu, jer znaju koliko ona želi brata ili sestru.

 Međutim, uprkos ovim tvrdnjama, nedavno je drugi izvor blizak paru otkrio kako Bijonse i Džej Zi zapravo ne žure da dobiju drugo dijete.

"Bijonse i Džej Zi ne žure sa drugim djetetom jer smatraju da su još mladi i da su u poziciji da drugu trudnoću malo odlože. Pokušavali su , ali su sada prestali najviše zbog toga što imaju previše poslovnih obaveza ali i obaveza oko vasptavanja malena Blu Ajvi", rekao je drugi izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije