Jet set

Bijonse na turneji u Balmain kostimima

Bijonse na turneji u Balmain kostimima
Bijonse na turneji u Balmain kostimima

Izbacivanjem novog albuma pod nazivom “Lemonade“, svjetska pop diva Bijonse, podigla je svu “medijsku prašinu” koja se podići može. Iz dana u dan nastaju nove informacije, a publika širom svijeta sve prati. Najviše se govori o novim pjesmama, naravno svim rekacijama koje nastaju povodom njih, a ono što je sve zanimalo jesu i reakcije poznatih na novi album.

Nakon oduševljenja i mnogobrojnih pohvala koje je dobila, red je došao i na to da se govori o svjetskoj turneji koju Bijonse sprema. Uveliko se nagađaju i otkrivaju imena onih koje je pozvala da gostuju na njenim koncertima, ali ono što nas svakako zanima jesu i odjevne kombinacije i kostimi koje će pjevačica nositi.

Dobro je poznato da ova svjetska diva vodi računa o svakom koraku koji načini tokom svojih nastupa, te da je sve savršeno planirano mnogo unaprjed.  Ono u čemu je već počela da se pojavljuje, zajedno sa devojkama koje je prate i pomažu u performansima, jesu kostimi svjetskog brenda Balmain.

Ponosni na svoju saradnju sa Bijonse, na svom zvaničnom Instagram profilu podijelili su fotografije, ali i video na kom upravo nose ove kostime.

Balmain je izradio posebne odjevne komade od bijele čipke i svile, koji krase ove ljepotice. Iako do grla zakopčane, sve devojke na sceni, a posebno Bijonse, izgledaju apsolutno savršeno i veoma seksipilno. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije