Jet set

En Hatavej uvrijedila porodicu Kardašijan

En Hatavej uvrijedila porodicu Kardašijan
En Hatavej uvrijedila porodicu Kardašijan

Holivudska glumica En Hatavej, nije jedna od onih zvijezda koja je poznata po skandalima i britkom jeziku, pa da ne vodi računa o tome šta će reći, ili šta će objaviti i napisati na svojim profilima društvenih mreža.

 Međutim, iz namjere da pošalje jednu poruku, objavila je fotografiju na svom Instagram profilu zbog čega je pogrešno protumačena, a onda i “napadnuta” od strane fanova porodice Kardašijan.

En je objavila fotografiju poznate Helene Bonham Karter, na kojoj piše “U svijetu Kardašijanovih…budi Helen Bonham Karter.” Na slici je u baggy odjeći, sa rukom na jednom kuku i pokupljenom, neurednom kosom, a u suštini poručuje da nema ničega lošeg ako si u ovakvom svijetu malo “nenormalan” i “ludački” nastrojen i obučen.

 Međutim, mnogi fanovi Kardašijanovih shvatili su da glumica upućuje uvrede na račun ove porodice, zbog čega su negodovali.

Odmah nakon toga, En Hatavej je obrisala svoju objavu i stavila sliku sa tekstom na kojoj piše kako da je fotografija sklonjena sa profila, jer je sjenka, odnosno sav akcenat “pao” na pogrešnu stranu, te je time objasnila da nije imala namjeru kakvu su drugi vidjeli, već da je htjela nešto drugačije da poruči. Uz objašnjenje da to nije u njenom stilu, En je stavila tačku na dalju priču o ovome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije