Jet set

Hakovan Instagram profil Šeril Kol

Hakovan Instagram profil Šeril Kol
Hakovan Instagram profil Šeril Kol

Obožavatelji britanske pjevačice Šeril Kol, pop zvijezde i članice žirija X Factora, ostali su u šoku kad su na njenom profilu na Instagramu u ponedjeljak ujutro otkrili neke prilično uznemirujuće slike.

Zvijezda, koja ima 2,7 miliona fanova, obično na Instagramu objavljuje svoje fotografije, u kućnim ili glamuroznim izdanjima, svog ljubimca čivave i prijatelja. Međutim, tri fotografije u ponedjeljak ujutro odskakale su od uobičajenih objava, piše Telegraph.

Profil joj je očito bio hakovan i to pod imenom #CyberWolfGang, kad su postavljene fotografije sa sotonskim motivima. Na jednoj je bio krst postavljen naopačke uz opasku: ‘666 je…. Liam Payne’, čime su se referirali na njenog bivšeg momka, Pajnea, bivšeg člana popularnog benda One Direction, prenosi Jutarnji.hr.

Na drugoj slici je bio pentagram s pozdravima Sotoni, a treća je korisnike preusmjeravala na sumnjivi profil na Twitteru. Sve su fotografije vrlo brzo izbrisane.

Šeril se prošli sedmice ponovno našla u centru pažnje medija jer se razvela od drugog muža, Žan-Bernarda Fernandeza-Versinija. Saslušanje na sudu trajalo je navodno cijelih 14 sekundi.

Pjevačica se požalila da joj je ‘nerazumno ponašanje’ francuskog restauratora priuštilo velik stres i gubitak kilograma. Portparol 33-godišnje pjevačice potvrdio je odluku suda u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije