Jet set

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Prava ljubav ili marketinški trik?

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Prava ljubav ili marketinški trik?
Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Prava ljubav ili marketinški trik?

ZAGREB - Hrvatska pjevačica potvrdila je medijske spekulacije o romansi sa članom dua "2Cellos" Stjepanom Hauserom.

"Istina je da smo zajedno. Stjepan je divan, srećni smo i zaljubljeni", ovim rијečima Rozga је prvi put otkrila s kim je u vezi.

Do objavljivanja fotografije u zagrljaju sa Stjepanom Hauserom (29), još niko Jelenu Rozgu (38) nije snimio sa dečkom.

Jelena je prијe nekoliko godina tvrdila da ima dečka u Grčkoj, a pripisivali su joj i vezu sa Ivanom Huljićem (27). Često su ga viđali kod nje u stanu na splitskim Brdima, a on ju je i vozio jer ona nema položen vozački ispit. O njihovom odnosu rekla je da je samo prijateljski. Prošle godine je govorila da ima dečka, ali ga njene komšije nikad nisu vidјele. Nagađalo se da pјevačica ni nije bila u vezi.

Medijski savјetnici i stručnjaci kažu da je Hauser za Rozgu prilika koju treba pokazati, jer je do sada pјevačica skrivala momke, dok za violončelistu javno objavljuje da je srećna i zaljubljena nakon samo nekoliko nedјelja poznanstva.

Procјenjuju da ih ne bi iznenadilo da je riјeč o marketinškom triku, jer oboma treba PR. Ipak, smatraju da je ta veza neodrživa, jer je od 365 dana u godini, Hauser 250 na putu, dok Rozga uglavnom nastupa u malim mjestima u Hrvatskoj.

Psihoterapeut koji je analizirao je njihovu prvu zajedničku fotografiju i pročitao njihov govor tijela objašnjava da dok Hauser želi da pokaže da je osvojio Rozgu, ona djeluje nesigurno.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije