Jet set

Jelena Tomašević: Vrijeme sumnjivih kriterijuma

Jelena Tomašević: Vrijeme sumnjivih kriterijuma
Jelena Tomašević: Vrijeme sumnjivih kriterijuma

Mnogo je teško ostati dosljedan sebi i svakodnevno se boriti za umjetnost - kaže pevačica.

Anđeoski glas pop pjevačice Jelene Tomašević očarao je publiku širom regiona. Prelijepe balade, karijera bez skandala i skromnost kojom zrači vinule su je među najcjenjenije pjevače u zemlji. Supruga glumca Ivana Bosiljčića već dvije sezone učestvuje u misiji pronalaženja mladih muzičkih talenata. Žiriranje u "Pinkovim zvezdicama", mnogobrojni nastupi i popularnost, ipak, nisu promijenili pjevačicu.

Toliko smo malo tržište u odnosu na svjetsku javnu scenu, da je zapravo suludo nazivati se slavnim - rekla je Jelena za naš list. - Postoje samo poznati i poznatiji.

Karijera joj je od prvog pojavljivanja i pobjede u takmičenju "3K dur" krenula uzlaznom putanjom. Pobjede na "Beoviziji" 2005. i 2008. godine sa pjesmama "Jutro" i "Oro", kao i saradnja sa Željkom Joksimovićem, obilježili su Jeleninu karijeru. Danas je uzor mnogima koji žele da ostvare uspjeh na muzičkom nebu.

Živimo u vrijeme sumnjivih kriterijuma - poručuje Tomaševićeva. - Mnogo je teško ostati dosljedan sebi i svakodnevno se boriti za umjetnost. Ipak, postoji veliki broj poštovalaca koji to cijene i podržavaju i zbog njih opstajem svih ovih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije