Jet set

Kako su se upoznali Dragana Mirković i Toni Bijelić?

Kako su se upoznali Dragana Mirković i Toni Bijelić?
Foto: Screenshot/Instagram | Kako su se upoznali Dragana Mirković i Toni Bijelić?

Dragana Mirković bila je na vrhuncu svoje karijere i popularnosti, u tom trenutku, kada je upoznala svog sadašnjeg supruga.

“Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem.

Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel”, ispričala je jednom prilikom Dragana, kako su prenijeli mediji.

Sutradan je dobila poziv na kafu od Tonija koji je želio i da joj pokloni nešto.

“Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom”, rekla je pjevačica i nastavila:

“Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest.

Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu”.

Dani su prolazili, a Dragana je shvatila da ne može i ne želi više da živi bez Tonija.

“Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svjetlu, samo je izletio, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmijala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo”, ispričala je Dragana jednom prilikom.

Vjenčali su se 28. septembra 2000. godine, a poznata pjevačica saopštila je danas da se njih dvoje razvode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije