Jet set

Kraj ljubavi između Žiži Hadid i Zejn Malika

Kraj ljubavi između Žiži Hadid i Zejn Malika
Kraj ljubavi između Žiži Hadid i Zejn Malika

U poslijednje vrijeme pojavljuje se sve više informacija o tome kako neki poznati parovi okončavaju svoje ljubavne veze, a izgleda da to njihove fanove i ljude koji prate njihov rad pomno, zaista pogađa. Tako će biti i za one koji vole ovaj ljubavni par, koji već neko vrijeme zaposjeda medije, Žiži Hadid i Zejn Malik. Naime, pokrenula su se govorkanja kako njih dvoje više nisu zajedno.

Možda su se predviđanja svjetskih astrologa i ispunila, budući da im nisu vidjeli sjajnu zajedničku budućnost, već kraj ljubavi koji će se desiti veoma skoro. Ono što se iz stranih medija može doznati na ovu temu,  jeste da je par ipak raskinuo, kako izvor tvrdi dve nedjelje nakon proslave Žižinog 21. rođendana.

 Kako navode, Zejn ju je odveo na večeru, rekao sva svoja osjećanja, kao i to da bi želio da bude slobodan, zbog čega je Žiži bila jako povrijeđena i skrhana, jer nije nikako očekivala ovako nešto.

Njenu bol i patnju možemo objasniti time da je zaista mislila da ima savršenu ljubav o kojoj je i javno govorila. Međutim, ovo je još uvijek nepotvrđena informacija, pogotovo zbog toga što je Žiži prije nekoliko dana kod Džimija Falona otvoreno govorila o tome da joj je Zejn učinio njen rođendan nezaboravnim.

 Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se ispostaviti da je ovo istina ili, laž, i da li ćemo ovo dvoje mladih i dalje viđati na crvenim tepisima zajedno

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije