Jet set

Megan Foks otkrila koje plastične operacije je sve radila

Megan Foks otkrila koje plastične operacije je sve radila
Foto: Screenshot YouTube | Megan Foks otkrila koje plastične operacije je sve radila

Glumica Megan Foks (37) godinama je ignorisala komentare da izgleda kao plastična lutka i da je pretjerala sa plastičnim operacijama, a sada je otkrila šta je sve radila na sebi.

Megan Foks je odlučila da otkrije pravu istinu o svom tijelu i licu, pa je prilikom gostovanja u "Call Her Daddy" priznala koje je plastične operacije imala.

Navela je da je koristila botoks, filere, da je u ranim dvadesetim imala operaciju nosa, kao i da je povećala grudi - odabrala je najveće moguće grudi koje je mogla.

Megan je istakla da je za posljednju operaciju grudi izdvojila 30.000 dolara, kao i da bi volela da ima još veće grudi, ali da je to nemoguće zbog njene vitke građe.

"Moje grudi su lažne od moje 21. ili 22. godine. Uradila sam ih na konzervativan način, jer su tada svi radili taj zahvat, i onda ste morali da radite povećanje koje nije moglo da se vidi. Ja sam uvijek bila ona djevojčica koja se gledala u ogledalo i pitala se: 'Gdje su moje grudi?' Uvijek sam željela velike grudi i nisam bila zadovoljna prvim silikonima. Uradila sam nove kada sam završila sa dojenjem svoje djece, jer ne znam gdje su stari nestali, ali su nestali. Onda sam nedavno morala da ponovo idem na operaciju grudi, jer nemam dovoljno tjelesne masti da prikrije implantate, pa ste mogli da vidite njihovo talasanje", ispričala je Megan.

Ona je dodala kako njeno tijelo ne reaguje dobro na opštu anesteziju i kako je svaka anestezija rizična po njen život, pa je zato odlučila da da oduška svojoj neumjerenosti.

Megan je nastavila da odbacuje glasine o drugim procedurama koje je pretrpela - insistirajući na tome da nikada neće ukloniti masnoću iz svog tjela jer je tako vitka.

Ironično, uprkos tome što je priznala da voli rezultate operacije i želi da je ljudi smatraju "cirkuskom nakazom", priznala je da je izbjegavala mnoge uobičajene procedure jer se plaši anestezije.

Govoreći u podcastu "Call Her Daddy", ona je otkrila posao koji je obavila na svom licu - stavila je filere i botoks, ali nije zatezala lice. Koristila je, naime, nehirurški postupak koji podiže opuštenu kožu i stimuliše proizvodnju kolagena.

"Nikada nisam imala bilo kakav lifting lica, nikakvo bočno podizanje obrva, iako bih ga voljela", navela je.

Megan je istakla i da nikad nije uklanjala bukalno masno tkivo na obrazima (stanjivanje obraza).

"Nikada to nisam radila, nikada neću ukloniti salo", rekla je Megan.

"Ja sam veoma mršava osoba koja nema dovoljno tjelesne masti ili masti na licu, tako da ću uvijek stavljati samo masnoće. Nikada neću vaditi salo, što dovodi do toga da nikada nisam imala liposukciju ili konturisanje tijela ili nešto slično", rekla je Megan, a prenosi "Daily Mail".

(Informer)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije