Jet set

Nejmar ljubi Demi Lovato

Nejmar ljubi Demi Lovato
Foto: Ilustracija | Nejmar ljubi Demi Lovato

Fudbaler Barselone Nejmar nedavno je prekinuo petogodišnju vezu s Brunom Markezine, ali Brazilac očigledno ne gubi vrijeme pa je već bacio oko na američku pjevačicu i glumicu Demi Lovato.

Jedan od najboljih igrača svijeta je pjesmu Lovatove pohvalio putem društvenih mreža, a potom joj poslao i poljubac. Kakva će biti reakcija Lovatove na naklonost Brazilca ostaje da vidimo u narednom periodu. Baš kao i Nejmar, i Demi je nedavno izašla iz duge veze. Ona je šest godina bila u vezi s glumcem Vilmerom Valderamom, poznatim po ulozi Feza u popularnom sitkomu "Lude sedamdesete". Lovatova je odmalena bila pod svjetlima pozornica i kamera, već sa sedam godina dobila je ulogu u seriji "Barni i prijatelji", a klavir i gitaru počela je da svira sa deset. Glumila je epizodnu ulogu u seriji "Bjekstvo iz zatvora", a veliku popularnost je stekla nakon filma "Kamp Rok". Dosad je izdala pet muzičkih albuma, od kojih je posljednji izašao 2015. godine. Jedna od sličnosti Nejmara i Lovatove je ljubav prema tetovažama.

Nejmaru se ovog ljeta događaju velike promjene, nedavno je bio povezivan i s modelom Karolinom Kaputo. Osim turbulencija u ljubavnom životu, vrlo je moguće da će promijeniti i klupske boje. Za njega je zainteresovan Pari Sen Žermen, koji je spreman da plati otkupnu klauzulu Barseloni od 222 miliona evra i učini ga najskupljim igračem svih vremena, prenose mediji iz Španije. Nejmar bi u PSŽ-u zarađivao oko 30 miliona evra i bio jedan od najplaćenijih igrača svijeta zajedno sa sadašnjim saigračem Lionelom Mesijem, Kristijanom Ronaldom iz Real Madrida i Karlosom Tevezom, koji je član kineskog Šangaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije