Jet set

Nova Lara Kroft je nabacila 5,5 kilograma čistih mišića

Nova Lara Kroft je nabacila 5,5 kilograma čistih mišića
Foto: N.N. | Nova Lara Kroft je nabacila 5,5 kilograma čistih mišića

Alisija Vikander je posljednjih dana u centru pažnje zbog novog filma o poznatoj junakinjii Lari Kroft, ali i zbog njene nevjerovatne fizičke transformacije zbog dotične uloge.

Sve je iznenadila činjenica da je uspjela da nabaci 5,5 kilograma čiste mišićne mase za samo 4 mjeseca! Alisija, koja je sa 20 godina napustila balet, bila je mršavica bez mišića, a sada je prava snagatorka.

“Bilo je toliko vještina koje sam morala da savladam, a za 4 mjeseca dobila sam oko 5,5 kilograma čistih mišića. Počeli smo da vježbamo 4 mjeseca prije početka snimanja filma, ali sam i nakon početka snimanja bila svakog dana u teretani. Prije ove uloge bavila sam se jogom i pilatesom, ali sam zbog ovoga morala da počnem da gradim mišiće. To mi se mnogo svidjelo, a svidjelo mi se i moje tijelo, izjavila je mlada glumica.

 

Alisija se pridržavala poznate metode zvane Magnus, a riječ je o planu treniranja koji je Magnus Lajgbak stvorio za profesionalne sportiste. U saradnji sa Alsiijom, Magnus se usredsredio na podizanje tegova, penjanje i MMA borbe, a prvi sastanak održali su šest mjeseci prije početka snimanja.

Nakon što je snimanje počelo, Alisija je išla na vježbanje prije šminaknja i frizera, što je značilo da mora da bude na nogama već u 4 sati ujutru. Njen napredak je čak i trenera ostavio u čudu, piše index.hr.

“Bukvalno je od nula trbušnjaka i sklekova došla do toga da ih je izvodila nebrojeno puta, što je dokaz da ne samo da je izgledala jako, ona je zaista i bila jaka, izjavio je Magnus.

“Nikada nisam mogla da podignem sopstvenu težinu, ali onoga dana kada shvatite da to zaista možete, osjećate se stvarno snažno. Trenirali smo pet do šest dana nedjeljno, a nedjelja je bila dan za picu. Mislim da je to bial prva stvar koju bih toga dana ujutru izgovorila”, rekla je glumica.

Sjajan izgled potvrđuju brojni snimci iz teretane i slike na Instagramu, ali i novi film zbog koga se glumica upustila u ovu avanturu i transformisala svoje tijelo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije