Jet set

Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnji seks simboli

Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnji seks simboli
Foto: N.N. | Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnji seks simboli

Osamdesetih i devedesetih godina bili su seks simboli i proglašavani su najljepšim ljudima na svijetu. Danas ih je teško prepoznati, a karijere su im na zalasku.

Iako neka od slavnih imena danas rijetko viđamo, zbog nekad uspješnih karijera, i danas ih se rado sjetimo.

Mnogi zasigurno i danas rado pogledaju seriju 'Nikita' koja je s istoimenom ženskom ulogom proslavila Petu Wilson (45). Glumica je u to vrijeme, 1997. kad se serija počela snimati, proglašavana jednom od najljepših glumica na svijetu. Zbog izgleda i specifičnog glasa bila je san muškaraca širom svijeta, ali danas ju je teško prepoznati.

Glumica je karijeru započela u Australiji gdje su je primijetili filmski producenti, a 1991. godine preselila se u Los Angeles gdje je ulogom u spomenutoj seriji postigla svjetsku slavu. No nakon što je završila s projektom, napustila je glumu. Prije tri godine lansirala je liniju donjeg veša po imenu Wylie Wilson. Njezin fan godinama je bio i ruski predsjednik Vladimir Putin. Otkako je 2002. godine prekinula dugogodišnju vezu s Damianom Harrisom, s kojim je dobila i sina Marlowea, o njezinom se privatnom životu malo zna.

Lara Flynn Boyle: Bivšu seks bombu uništile su plastične operacije. Lara Flynn Boyle (45) nekad je bila prava ljepotica na koju je pao i glumac Jack Nicholson (78), no nad izgledom zvijezde serije 'Twin Peaks' danas se svi zgražaju.

Val Kilmer: Holivudski glumac prošao je sve fizičke transformacije u životu, od mršavijih do debljih faza. Nekadašnji seks simbol, Val Kilmer (55), danas se potpuno zapustio. Zbog čestih promjena težine, lice mu se deformisalo.

Steven Seagal: Slavni dani su iza njega, kako kad je karijera u pitanju, a tako i po izgledu. I danas je omiljen i rado viđen gdje god se pojavi, no i on je daleko od seks simbola koji je nekad bio.

Kirstie Alley: Glumica je nekad zbog svojih oblina i uskog struka mogla imati koga god poželi. S godinama, Kirstie Alley (64) se zapustila, a o borbi s kilogramima i javno je govorila. Njezinom oronulom izgledu pridonijele su i zavisnosti o raznim drogama.

Kathleen Turner: Osamdesetih godina prošlog vijeka Kathleen Turner (61) bila je jedna od najljepših glumica. Kad bi prošetala crvenim tepihom, sve kolegice zasjenila bi lijepim licem i osmijehom. No godine su učinile svoje...

Janice Dickinson: Osamdesetih i sedamdesetih godina prošlog vijeka Janice Dickinson (60) bila je najplaćenija manekenka na svijetu. Ljepote su je koštale brojne plastične operacije.

Fani Čapalija: Prije više od 20 godina Fani Čapalija predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss te je osvojila četvrto mjesto. Život je nije mazio, a to je ostavilo traga na njezinom izgledu.

Marina Perazić: Iako je devedesetih žarila i palila scenom dok je pjevala u grupi 'Denis&Denis', Marina Perazić danas je samo sjena onoga što je nekada bila. O njezinim seksi spotovima i danas se priča, no godinama kasnije, situacija je nešto drugačija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije