Jet set

Preokret u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita

Preokret u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita
Foto: Nezavisne/Arhiva | Preokret u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita

Kada su Anđelina Džoli i Bred Pit 2016. godine predali papire za razvod braka, niko nije vjerovao da će sudska bitka trajati punih osam godina.

Trenutno je najveći problem spor oko vingrada u Francuskoj, zbog čega to mnogi nazivaju "Rat roze vina".

Naime, prilikom prvobitnog dogovora usaglasili su se da prodaja ovih vingorada bude zajednička odluka, ali je to glumica uradila na "svoju ruku" i ključeve od vinarije predala ruskom milijarderu, Juriju Šefleru.

Bred se potom obratio svojim advokatima, te tužio bivšu suprugu i u početku dobijao ročišta, međutim u posljednje vrijeme su se stvari promijenile, pa je pet od posljednjih sedam suđenja dobila Anđelina.

"Sudija je odbacio većinu Bredovih tvrdnji jer nemaju pravnu osnovu. Bredova tužba nikad se nije odnosila na poslovni spor, umjesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudija odbacio toliki dio pritužbi", rekao je advokat Džolijeve i dodao da ona ovo neće zamjeriti bivšem suprugu, već da se nada da će uspjeti da nađu zajednički jezik, prije svega zbog njihove djece, prenosi "Nova.rs".

Podsjetimo, sukob je otpočeo kada je glumica vinograde i vinariju "Château Miraval" prodala ruskom milijarderu, a prethodno ročište sazvano je prošle nedjelje kada je presuđeno da firma ruskog milijardera nema pravni osnov kojim bi tražila zapljenu dokumenata Pitove firme jer nije direktni akcionar i naloženo joj je da plati 20.000 evra sudskih troškova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije