Jet set

Princ Hari slomljen što njegova Megan do oltara mora bez oca

Princ Hari slomljen što njegova Megan do oltara mora bez oca
Foto: Tanjug/AP | Princ Hari slomljen što njegova Megan do oltara mora bez oca

Buduća supruga britanskog princa Harija (33) prolazi kroz pravu dramu samo nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja.

Kako piše britanski tabloid "Daily Mail", bivša glumica Megan Markl (36) navodno je slomljena nakon što je njen otac Tomas Markl (73) rekao da zbog skandala s 'paparaco fotografijama' čije je snimanje sam inscenirao, neće doći na njeno vjenčanje.

Prijatelji para otkrili su kako Markle podržava oca i moli javnost za razumijevanje njegovog postupka.

"Ona želi svog oca na vjenčanju. Ne želi ni razmišljati o mogućnosti da ga tamo možda neće biti. Ona i Hari mole javnost da mu daju malo prostora. Nude mu podršku i pomoć, očigledno je on pod velikim pritiskom", ispričao je prijatelj para za "Daily Mail", prenosi 24sata.hr.

Dodao je kako je Tomas ponosan čovjek koji želi biti otac svojoj kćerki i ne želi da se drugi o njemu brinu. S druge strane, nije lako ni Meganinom budućem mužu Hariju.

"Uništen je, misli da svi koji uđu u njegov život zapadnu u probleme, da je to cijena koju moraju platiti zbog njega. On želi zaštititi svoju Megan i sve ovo teško podnosi", rekao je prijatelj para.

Nakon skandala sa slikama, Tomas je rekao kako ne dolazi na vjenčanje jer je prije šest dana doživio srčani udar. Ipak, razlog nije njegovo zdravlje nego sramota koju je prouzrokovao svojoj kćerki. Sada je shvatio što je učinio i ističe kako su njegove slike bile glupa ideja. 

Iako se prvo činilo da su slike nastale slučajno, otkrilo se da su itekako namjerne, a objavile su ih brojne dnevne novine, časopisi i portali.

Na fotografijama je Tomas koji na internetu istražuje podatke o vjenčanju svoje kćerke Megan i princa Harija, lista knjigu sa slikama Velike Britanije te probava odijelo koje namjerava obući na kraljevsku svadbu 19. maja u dvorcu Windsor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije