Jet set

Šta li će reći Tramp? Evo ko je novi dečko njegove ćerke Tifani

Šta li će reći Tramp? Evo ko je novi dečko njegove ćerke Tifani
Foto: Instagram | Šta li će reći Tramp? Evo ko je novi dečko njegove ćerke Tifani

U najvećoj tajnosti, najmlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, započela je novu ljubavnu vezu.

Kao što se i očekivalo i ovog puta je "odabrala" bogatog nasljednika. Riječ je o Majklu Bulosu, koji je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a njegova porodica je vlasnik konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, a sve to im donosi neslućene zarade.

Izvor blizak Tifani Tramp otkrio je kako se s Majklom Bulosom, koji posljednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanske korijene, upoznala na Mikonosu ovoga ljeta. Da veza postaje ozbiljna govori i to da je studentkinja prava, koja je ovog proljeća raskinula s Rosom Mekanikom, čak svog novog dečka dovela u Mar-a-Lago da sa cijelom porodicom Tramp proslavi američki Dan zahvalnosti.

"Tifani je srećna jer je uspjela da sačuva vezu od javnosti. Već ga je upoznala sa porodicom na Dan zahvalnosti i svima se dopao jer je reijč o izuzetno inteligentnom mladiću iz odlične porodice", otkrio je neimenovani izvor.

Sam Majkl Bulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares je glumac i reper poznatiji pod imenom Farastafari. Zanimljivo je da je i Tramp prihvatio novog dečka najmlađe ćerke, te mu očigledno ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije