Jet set

Stiven Tajler planira oženiti 40 godina mlađu ženu

Stiven Tajler planira oženiti 40 godina mlađu ženu
Stiven Tajler planira oženiti 40 godina mlađu ženu

Zlatni prsten sa sivim biserom i dijamantima nosila je Ajmi En Preston (28) dok se grlila s pjevačem Stivenom Tajlerom (68) na crvenom tepihu. Cijelo veče je pozirala s rukom na Tajlerovim prsima kako bi se veliki prsten što više isticao. Par je u vezi godinu dana, a sad su se i vjerili.

Prije nego što su se zaljubili, Ajmi En je bila pjevačeva lična asistentkinja. Vjeridbu nisu službeno potvrdili, ali njihovi prijatelji kažu kako su jako zaljubljeni i već žive zajedno, a 40 godina razlike uopšte im ne predstavlja problem.

Steven Tyler dosad je u braku bio dva puta. Prvi put s glumicom Kirindom Fokse, s kojom je bio u braku deset godina, a zatim s dizajnerkom Terezom Barik (60). Rastali su se 2006. godine, a zajedno imaju dvoje djece, Čelsi Anu (27) i Taja Monroa (25). Iz prvog braka Tajler ima kćerku Miju (37), a s bivšom manekenkom Bebe Buel (63) kćerku Liv (39).

Tajlerova djeca navodno nisu oduševljena njegovom vezom s mlađahnom Ajmi An, a slično su reagovali i kad se prije pet godina zaručio s manekenkom i voditeljkom Erin Brejdi (42). Djeca se slažu kako je Ajmi En premlada za njega. Stiven iduće godine, osim vjenčanja, planira i oproštajnu turneju sa svojim bendom Aerosmith. Osim toga, njegova kćerka Mia rodiće prvo dijete. Biće to Tajlerovo četvrto unuče

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije