Jet set

Tri sestre Mićalović "ukrale" svu pažnju na premijeri

Tri sestre Mićalović "ukrale" svu pažnju na premijeri
Foto: Screenshot/Instagram/Arhiva | Tri sestre Mićalović "ukrale" svu pažnju na premijeri

Na premijeri pozorišne predstave "Sirano" najveću pažnju privukle su sestre Mićalović - Sloboda i Dragana, a tu je bila i treća sestra Mirjana koja nije dio javnog života.

Premijera predstave „Sirano“ Edmona Rostana u režiji Gorčina Stojanovića koja je održana utorak u Jugoslovenskom dramskom pozorištu okupila je brojne poznate ličnosti.

Najveću pažnju privukle su poznate sestre Mićalović – Sloboda i Dragana. Boba je na premijeru došla sa suprugom glumcem Vojinom Ćetkovićem, dok je njena mlađa sestra Dragana pozirala fotoreporterima u društvu njihove starije sestre Mirjane koja se ne eksponira.

Dragana Mićalović je za predstavu izabrala komplet u krem boji koje je uparila sa sivim čizmama i torbicom, dok je njena sestra Mirjana bila u crno – beloj odevnoj kombinaciji. Tako je najstarija sestra Mićalović ponela crne pantalone i sako u kombinaciji sa belom majicom.

Mirjana nije dio javnog života i za razliku od svojih sestara živi miran život van svjetla reflektora. Ona radi kao profesorka muzike.

Iako je svoj životni put odlučila da drži van javne scene, ponekad je možemo videti i na fotografijama srpskih glumica. Ali, ovoga puta odlučila je da se sa njima pojavi u javnosti, prenosi Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije