Jet set

Vlasnik hrvatskog restorana se pokajao zbog objavljivanja računa Demi Mur

Vlasnik hrvatskog restorana se pokajao zbog objavljivanja računa Demi Mur
Vlasnik hrvatskog restorana se pokajao zbog objavljivanja računa Demi Mur

HVAR - Nakon što su mediji objavili račun iz hvarskog restorana “Gariful” u kom je gošća bila slavna Demi Mur, uslijedile su brojne negativne reakcije komentatora na društvenim mrežama koji su zamjerili vlasniku restorana da je otkrio javnosti ono što nijedan ugostitelj ne bi smio, pa se zbog toga, vlasnik javno izvinio poznatoj glumici.

Nakon što su mediji objavili račun iz hvarskog restorana “Gariful” u kom je gošća bila slavna Demi Mur, uslijedile su brojne negativne reakcije komentatora na društvenim mrežama koji su zamjerili vlasniku restorana da je otkrio javnosti ono što nijedan ugostitelj ne bi smio.

Nakon toga na Facebooku je uslijedilo izvinjenje:

"Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja. Osobno garantiram da je riječ o situaciji koja se više ne može ponoviti", napisao je vlasnik restorana Ivan Gospodnetić.

Bivša supruga Brusa Vilisa i Eštona Kičera, u "Gariful" je stigla nakon ponoći, oko 1.30, u društvu kćeri Rumer, Talule Bel i Skota LaRua.

“Žao mi je što je došlo do toga, nismo imali namjeru objaviti iznos. Bila je krajnje korektna, dala je nešto više od 10 posto vrijednosti računa” – dodali su nam izvori u "Garifulu".

Prije Hrvatske, Demi se odmarala u Francuskoj, u istom društvu, ali to je proteklo u znaku velike tragedije koja se dogodila u njenoj vili na Beverli Hilsu. U bazenu njene osam miliona dolara vrijedne kuće, pronađeno je tijelo dvadesetjednogodišnjeg mladića, koji je umro od posljedica utapanja. Još uvijek nisu potpuno poznate okolnosti u kojima se nesreća dogodila, ali prema izjavama susjeda, danima prije tragedije u kući su se danonoćno održavale zabave.

(Jutarnji)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije