Ljubav i seks

Ovo su četiri najpromiskuitetnija horoskopska znaka

Ovo su četiri  najpromiskuitetnija horoskopska znaka
Ovo su četiri najpromiskuitetnija horoskopska znaka

Pročitajte koji to znakovi nikako ne mogu da se obuzdaju.

Blizanci

Uvijek vole da imaju više opcija. Znatiželjni i uvijek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima. Osobe rođene pod ovim znakom spremne su da učine bilo šta kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su rijetko zadovoljni pa neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere, prenosi B92.

Strijelac

Njihov libido teško je zadovoljiti. Najnemirniji među zvijezdama, on voli da bude slobodan i da prati svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strijelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.

Ribe

Iako mirne i osjećajne, one zaslužuju mesto na ovoj listi. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je nerijetko jedan od njih. Kada su u pitanju seksualne fantazije, ove osobe su pravi stručnjaci, pa će često poljubiti i previše žaba prije pronalaska svog princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.

Škorpija

Kakva bi ovo lista bila ako bismo izostavili znak koji predstavlja simbol seksa. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je da ide iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu. Oni su fascinirani seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije