Scena

Filipu Živojinoviću pozlilo nakon koncerta?

Filipu Živojinoviću pozlilo nakon koncerta?
Foto: Instagram | Filipu Živojinoviću pozlilo nakon koncerta?

Filipu Živojinoviću navodno se naglo slošilo nakon koncerta njegove supruge Aleksandre Prijović u novosadskom "Spensu" u nedelju uveče, javljaju srpski mediji.

 

Prema riječima izvora sa mjesta zbivanja, Aleksandra je bila završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo.

“Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo”, kazao je izvor iz hale "Spens".

Ni Filip ni Aleksandra nisu željeli da govore na ovu temu.

Kako se nezvanično piše, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno sve je posljedica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno posljednjih u Novom Sadu.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije