Scena

Muž Anđelke Prpić izašao na binu, evo šta je uradio (FOTO)

Muž Anđelke Prpić izašao na binu, evo šta je uradio (FOTO)
Foto: Instagram | Muž Anđelke Prpić izašao na binu, evo šta je uradio

Glumica Anđelka Prpić (39) uživa u braku sa Markom Žugićem koji joj je bio podrška prošle noći, tokom premijere njene nove monodrame, komedije "Šta me opet snađe".

Nakon maestralne glume i izvođenja monodrame, Marko je sa buketom cvijeća izašao na binu, sočno je poljubio suprugu, a njen izraz lica je predivan.

Podsjetimo, Anđelka sada nosi Markovo prezime. Vjenčali su se 8. septembra 2023. godine, a intimna ceremonija organizovana je u najvećoj tajnosti, što je bila izričita želja mladenaca, kako bi sve prošlo daleko od očiju javnosti i medija.

Svega nekoliko poznatih ličnosti bilo je na vjenčanju i ručku, među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, glumica Anja Mandić, kao i voditelj Slavko Beleslin.

Podsjetimo, Anđelka se porodila 20. maja. Nasljednici je dala ime Čarna, po svojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila, prenosi Telegraf.rs.

Da je Anđelka trudna sa Markom saznalo se 23. decembra 2022. Lijepa glumica tada je postala glavna tema medija, pošto je njen novi izabranik nekada bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića sa kojim ima sina Jakšu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije