TV

Maja Nikolić: Ne mogu da me tuže što ne volim Jevreje

Maja Nikolić: Ne mogu da me tuže što ne volim Jevreje
Maja Nikolić: Ne mogu da me tuže što ne volim Jevreje

BEOGRAD- Uprkos tome što je izbačena iz „Dvora“ zbog govora mržnje, a tužilaštvo najavilo potencijalne krivične tužbe protiv nje i Miloša Bojanića, pop pevačica Maja Nikolić ni nakon izbacivanja ne vidi ništa loše u tome što je rekla da ne voli Jevreje.

- Nikada nisam rekla da mrzim i ne poštujem bilo koji narod ili ljude bilo koje veroispovesti. Iz pojedinih medija je izvučena i samo delimično preneta moja izjava koja je dobila drugačiju konotaciju od onoga što sam zaista rekla. U svakom narodu ima dobrih i loših ljudi. Moja rečenica „ne volim Jevreje“ odnosi se na situaciju koju smo svi preživeli za vreme NATO agresije, a pod tim nisam mislila na jevrejski narod u celini, već samo na one koji su donosili odluku o bombardovanju naše zemlje - napisala je Nikolićeva u saopštenju za javnost, a potom se izvinila.

- Ovom prilikom se izvinjavam i želim da kažem da je moj patriotizam veliki, ali da nikada nisam bila šovinista i da nisam vaspitavana da mrzim. Žao mi je zbog neprijatnosti koju su pretrpeli Jevreji u Srbiji zbog ovako loše interpretirane izjave, ali ću takođe uraditi sve da nadoknadim moralnu štetu koju su mi naneli pojedini mediji zbog konteksta u koji su stavili moju izjavu. Pomozite mi da ispravim nepravdu! - stoji u saopštenju koje je Maja Nikolić poslala mdjima  Srbiji.

Nikolićeva kaže da je ogorčena što više nije u rijalitiju.

- Na pravdi Boga su me izbacili. Niko ne može da me tuži jer nemaju na osnovu čega. Dakle, ne mogu da me tuže jer ne volim Jevreje, a ja nisam pozivala na nacionalnu i versku mržnju. To je apsurd! Međutim ja nisam ni rasista ni nacionalista, kum mi je Jevrejin, prijatelj iz Grčke, takođe imam i mnogo prijatelja koji su te nacionalnosti i veroispovesti i ne mrzim ih. Zašto niko nije tužio Firčija posle „Farme“ kada je u programu rekao da mrzi Srbe? Tada niko nije zvao, nije zahtevano čak ni da on napusti rijaliti, a kamoli da se podigne tužba protiv njega - tvrdi pevačica i naglašava nema nikakav problem sa produkcijom zbog svega što se desilo.

- Neću tužiti „Pink“, toj televiziji sam veoma zahvalna. Ne znam da li ću ostati bez honorara. Ja sam samohrana majka bez alimentacije i živim samo od pevanja i nisam to zaslužila. Podigla sam rejting kada sam ušla u „Dvor“. Bila sam iskrena od početka i mogla sam i do pobede da stignem - kaže Maja, koja je sigurna da uprkos reakciji RRA neće biti nepoželjan gost ni na jednoj televiziji.

- Ne mislim da me neće zvati da gostujem na televiziji, niti se plašim toga, nema razloga, jer čim dokažem da mi je pričinjena nepravda, sve će se rešiti - kaže Nikolićeva, koja ističe da se ne plaši tužbe koju je najavio Dejan Milićević.

- Može da me tuži ko god želi. Ja nikoga nisam tužila posle „Farme“, ali sad hoću. Tužiću sve one koji su mi naneli štetu - završila je Maja razgovor.

Nikolićeva: Dete mi nije oduzeto!

Pisanje jednih dnevnih novina da je Maji Nikolić oduzeto starateljstvo nad sinom Lazarom pjevačica je oštro demantovala.

- Naravno da nisam izgubila starateljstvo nad sinom, to je glupost. Sada ću i da vam dokažem. Lazo, sine dođi i kaži „zdravo“ teti - pozvala je Maja sina da se javi na telefon, kako bi dokazala istinitost svojih tvrdnji.

- Zdravo, teto - odgovorio je mališan preko telefona, a potom je slušalicu ponovo uzela Maja i osula paljbu po bivšoj svekrvi.

- Sve te priče pokrenula je moja svekrva, a tu ženi sam videla pet puta u životu. S njom nikad nisam ni razgovarala - rekla je Maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije