Zanimljivosti

Baka Helen ispunila sebi želju, za 95. rođendan otišla u Las Vegas (VIDEO)

Baka Helen ispunila sebi želju, za 95. rođendan otišla u Las Vegas (VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Baka Helen ispunila sebi želju, za 95. rođendan otišla u Las Vegas (VIDEO)

Baku Helen Van Vinkl mnogi prepoznaju kao "legendu Instagrama", koja svako vrlo često pokaže sebe u modernim izdanjima punim jakih i veselih boja.

Ova baka je popularna, ne samo po svom veoma hrabrom oblačenju, već i po simpatičnim opisima i porukama koje ostavlja.

Čuveni opis "Kradem vam momke od 1928." je nešto što je takođe jedno od njenih obilježja, a za svoj 95. rođendan je sebi ispunila još jednu želju.

Naime, na "Instagram" profilu je podijelila snimak, u saradnji sa jednim klubom u Las Vegasu, u kom je fanove uspjela ponovo da iznenadi.

Baka Helen je pokazala kako se ludo zabavlja sa omladinom, a u videu se moglo vidjeti da je ubrzo postala i glavna senzacija, kada je privukla pažnju muškim striperima, sa kojima je završila na bini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MGM Rewards (@mgmrewards)

U opisu videa, klub je naveo da je ovo jedna od najluđih noći i da, iako su oni ti koji inače ljude "provozaju ludom vožnjom", ovoga puta je to njima učinila baš Helen.

Mnogi detalji u njenom separeu bili su posvećeni njoj, te je opis o "krađi svih muškaraca" stajao u svjetlu i stilu Las Vegasa, kod stola, dok je ona đuskala i uživala u dobrom piću, provodu i društvu.

"Ovo je njena era", glasi jedan komentar, dok drugi navode da im je inspiracija i da samo mogu da požele da u njenim godinama uživaju u životu kao što to čini Helen, prenosi Ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije