Zanimljivosti

Klintonova se podmladila

Klintonova se podmladila
Klintonova se podmladila

Prema navodima nove knjige o Hilari Klinton, koja je već krenula u kampanju za predsjedničke izbore koji se održavaju 2016. godine, navodno je imala nekoliko estetskih intervencija neposredno prije započinjanja kampanje.

Edvard Klajn, autor knjige "Problemi sa Hilari", navodi da je zapravo Bil Klinton bio taj koji je želio da Hilari ode na podizanje i zatezanje lica.

"Naravno, godine joj ne idu u prilog, jer ima 69, ali shvatila je da mora nešto da učini sa borama i opuštenom kožom lica", izjavio je blizak poznanik Klintonovih, prenosi NY Post.

Ipak, kako bi zavarala trag, Klintonova nije išla u estetsku kliniku, već je poznatog plastičnog hirurga zamolila da dođe kod nje u ljetnikovac, gdje su jednu prostoriju preuredili u mini-hiruršku salu.

"Da, uradila je nekoliko zahvata, zategla je lice u području obraza, a bore je ispravila botoksom. Takođe, urađena joj je i intervencija oko očiju, ali i na čelu i vratu", kaže ovaj izvor blizak Klintonovim.

Prema riječima ovog insajdera s kojim je Klajn pričao, Hilari je sve to radila postepeno, pa niko nije mogao da primijeti neku drastičnu promjenu.

"Da, sve je to išlo postepeno, pa niko nije mogao primijetiti da je bilo šta radila. Takođe, željela je da sama procijeni koje su joj još intervencije potrebne, jer nije željela da izgleda izvještačeno i čudno. Navodno, riječ je o višestrukim zahvatima, koji su rađeni duže vremena i zbog kojih je doktor u više navrata boravio u ljetnikovcu Klintonovih", stoji u ovoj knjizi.

Inače, sama Klintonova je nedavno prokomentarisala izgled američkih predsjednika, govoreći kako je ona svakako u prednosti.

"Možda nisam najmlađi kandidat za predsjednika SAD, ali ću svakako biti najmlađa žena na čelu ove države, jer ću biti prva. Takođe, biću prva baka na čelu države, a ono što nećete moći da vidite kod mene, jeste kako sijedim tokom mandata, što će svakako biti moja prednost", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije