Zanimljivosti

Uz pozivnicu za vjenčanje dobila i dres kod koji je nasmijao tviteraše

Uz pozivnicu za vjenčanje dobila i dres kod koji je nasmijao tviteraše
Foto: Pixabay | Uz pozivnicu za vjenčanje dobila i dres kod koji je nasmijao tviteraše

Mladenci iz Srbije zbunili su goste svojim zahtjevima koje su naveli na pozivnici za vjenčanje, te je jedna od gošći potražila pomoć prilikom tumačenja na društvenim mrežama.

Djevojka iz Srbije po imenu Lepa, oglasila se na društvenoj mreži Tviter (Iks) sa molbom za tviteraše u kojoj je navela kako je pozvana na vjenčanje, te da su mladenci od gostiju tražili da se obuku "smart kežual".

Šta je smart kežual odijevanje

"Dobila pozivnicu za svadbu, dres kod smart kežual. E, sad kežual umem da se obučem, ali kako smart je**m ti sunce", napisala je ona.

Međutim, ovakav vid odijevanja, izgleda da većini njenih pratilaca nije bio poznat, te su odgovori bili veoma kreativni.

Naime, nekolicina njih je okačila u vidu komentara slike na kojima se vide devojke i momci u košuljama, sa sve naočarima na licu.

"Smart kežual, elegantno, a sportski", napisao je jedan od tviteraša u opisu fotografije koju je okačio ispod njenog tvita.

Sljedeći je imao svoj vid objašnjenja ovog nepoznatog "modnog krika".

"Kežual je oblačenje a smart da ne trtljaš mnogo nego samo da trepćeš i budeš Lijepa", našalio se.

Smart je svima upadao u oči, te je bilo i onih koji su išli u pravcu gedžeta i automobila.

"Rentiraj "smarta" (automobil) i njega dovezi", "Smart je kada se stavi smartwatch and smartphone", glasili su neki od komentara koji su išli u ovom pravcu.

Misterija "smart kežual" odijevanja ipak rješena

U jednom trenutku javila se djevojka iz Srbije koja je razrješila misteriju dres koda, navodeći šta on podrazumijeva.

"Smart znaci elegantna odjeća, smart nema veze sa savremenom tehnologijom ili čime već. Smart kežual bi bilo možda elegantno ali udobno. Smart cloth je odijelo, haljina, cipele, štike", navela je ona.

Ipak, najviše simpatija je pobrao komentar jednog muškarca koji je naveo kako je srećan što nema prijatelje sa ovakvim zahtjevima u svojoj okolini.

"Kad pomislim da je sve crno, pročitam ovo i saznanje da nemam u svom okruženju osobe koje bi tražile ovako nešto, vrati mi vjeru u život i na stranu odložim dva metra kanapa koje sam htio maloprije da iskoristim", napisao je on i pobrao najveće simpatije tviteraša, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije