Žuta hronika

Kebu BIA saslušavala dva sata

Kebu BIA saslušavala dva sata
Foto: Ilustracija | Kebu BIA saslušavala dva sata
N.N.

Pjevač Dragan Kojić Keba završio je u službenim prostorijama Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije na informativnom razgovoru jer je, navodno, ugrozio nacionalne interese.

Iza Dragana Kojića Kebe je izuzetno turbulentan vikend. Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti i privede nepoznata lica koja su ispred njegove kuće, folker je sam bio priveden. Ispostavilo se da su muškarci koji su bili ispred Kebinog doma zapravo pripadnici BIA, te da su pjevaču došli u službenu posjetu. Kada je pjevač shvatio da mora da ode na informativni razgovor, dobrovoljno je pošao privatnim automobilom.

Kako piše Republika.rs, pjevač je svojim automobilom pošao sa službenim licima na informativan razgovor, nakon koga je pušten na slobodu.

"Dok je tekao razgovor između policajca i članova Bezbjednosno-informativne agencije, pevač je izašao iz kuće kako bi saznao o čemu se zapravo radi. U dogovoru sa pripadnicima BIA, Keba ih je svojim privatnim vozilom pratio do službenih prostorija, gdje je obavljen razgovor. Ono što se navodi kao razlog zbog čega je priveden povezano je sa njegov poslom, odnosno nastupima. Kako se priča, bilo je nekih problema sa nacionalnim interesima. Nakon razgovora i Kojićevog objašnjavanja, koje je trajalo dva sata, on je pušten na slobodu", zaključio je dobro obavješten izvor.

Keba je za ovaj portal otkrio svoju verziju priče.

"Čuli su moju novu pesmu, koju ću izdati u decembru, a ja ne znam kako su uopšte došli do snimka. I zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes... Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje", poručio je Kojić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije