Scena

Mile Kitić hitno primljen u bolnicu

Mile Kitić hitno primljen u bolnicu
Mile Kitić hitno primljen u bolnicu

​Folk pjevač Mile Kitić je tokom vikenda zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu. Tim ljekara koji brine o pjevačevom zdravlju ovih dana će donjeti odluku da li će mu i kada biti ugrađen pejsmejker.

Kako saznaje "Alo!", Kitić se požalio na bolove u predjelu grudnog koša, zbog čega ga je uplašena supruga Marta Savić, takođe pjevačica, odmah odvezla u bolnicu koja se nalazi u blizni njihovog doma na Zvezdari.

- Kada je stigao u bolnicu, ljekari su konstatovali da ima enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima.

Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Ljekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vrijeme pod strogom kontrolom tima ljekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dana odlučiti da li će i kada biti operisan, zapravo, da li će mu ugraditi pejsmejker - kaže izvor upućen u situaciju.

"Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije", rekla je njegova supruga Marta Savić.

Otkazao sve nastupe

Kako mu je maj bio bukiran mjesecima unaprijed, zbog novonastale situacije njegov menadžerski tim je prinuđen da otkaže sve nastupe do daljnjeg. Kako je najvaljeno, sve dok njegovo zdravstveno stanje ne bude bilo stabilno, tezge će morati da pričekaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije