Scena

Napad Hakera. Procurile gole fotografije Emili Ratajkovski

Napad Hakera. Procurile gole fotografije Emili Ratajkovski
Napad Hakera. Procurile gole fotografije Emili Ratajkovski

Američka glumica i manekenka, koja se proslavila svojim plesom u spotu za hit Robina Tika 'Blurred Lines', često objavljuje seksi fotografije na kojima pozira i 'kao od majke' rođena. Lijepa brineta je sve samo ne stidljiva, a sada ju je to koštalo.

Naime, link na pozamašan broj fotografija na kojima je Emili Ratajkovski (25) u većini slučajeva skroz gola, poslane su Helen Vud. Riječ je o prostitutki koja se proslavila 'druženjem' sa Vejnom Runijem, a koja danas piše kolumnu za Daily Star.

"Prošle sedmice razmišljala sam o životu, kad mi je stigla privatna poruka na Twitteru. Nemam pojma ko je taj tip, ali zavirila sam iz znatiželje. Ispostavilo se da je to link na 'fotke' s iClouda Emili Ratajkovski", napisala je Vud na društvenoj mreži.

"Taj klovn mi je poslao poruku i pitao me hoću li ih ubaciti u svoju kolumnu. Neka bude jasno, to nisu bile fotke napaljene zvijezde koja je pokazivala intimu tražeći seks sa strancima na Skypeu. To su bile privatne stvari, koje je razmjenjivalo dvoje ljudi", dodala je Helen koja je naglasila kako joj ne pada na pamet objavljivati spomenute fotografije.

Inače, ovo nije prvi put da lijepa Emili ima problema zbog golišavih fotografija. Naime, u decembru prošle godine fotograf Džonatan Leder objavio je 'fotke' s jednog snimanja bez njenog pristanka.

 

Why can't this be right now?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije