Scena

Nikola poručio: Jelenin suprug mi je namestio da bi skrenuo paznju sa sebe

Nikola poručio: Jelenin suprug mi je namestio da bi skrenuo paznju sa sebe
Nikola poručio: Jelenin suprug mi je namestio da bi skrenuo paznju sa sebe

Nikola Marijoković (31), koga je policija uhapsila na groblju u Borči, na 40-dnevnom pomenu ubijenoj pjevačici Jeleni Marjanović, tvrdi da mu je hapšenje namestio Jelenin suprug Zoran, kako bi skrenuo pažnju sa sebe.

Prema njegovim riječima, Zoran je iskoristio njegovo pojavljivanje na groblju i odmah alarmirao policiju, preko svog drugara, i rekao kako se pojavio neki čudak na pomenu.

– Sada sa ove distance to mi je logično objašnjenje. Saznao sam da je član njegovog obezbeđenja zahtevao da me slikaju na groblju, da bi to kasnije iskoristio, kako bi skrenuo medijsku pažnju sa sebe. Nije tačno da nije znao ko sam, videli smo se na sahrani i pričali – uz uzdah priča Marijoković za “Alo!”.

On nije želeo nikoga da imenuje, ali smatra da je ubica neko ko je Jelenu poznavao.

- Jelena je bila anđeo među ljudima, ali nije bila lakoverna, nije pričala sa nepoznatima. Zato mislim da je ubica neko koga je poznavala - kaže Nikola.

Kako kaže, na groblje je otišao iz poštovanja prema Jeleni, zbog svega što je učinila za njega i njegovu sestru.

– Sa Jecom sam se družio do 2013. godine, kada je moja sestra Daliborka preminula. Nije mi bilo poznato da je ikada trčala po tom nasipu, ali možda je kasnije počela. U jednoj emisiji je Zoran izjavio da niko osim njega i nje nije znao gde je i kad je ona trčala, kako je onda ubica to znao? – preispituje se ovaj mladić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije