Jelena ubistvo

Zoran Marjanović se nije pojavio na suđenju za ubistvo Jelene

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, koje se desilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Tetka Jelene Marjanović svjedočila na suđenju

BEOGRAD - Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu svjedočila Jelenina tetka po majci Ljubica Marković.

Nastavljeno saslušanje svjedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge, pjevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svjedoka, među kojima je bila i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Svjedočila kuma porodice Marjanović, otac optuženog ne

​BEOGRAD - Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu njegov otac Zoran iskoristio svoje zakonsko pravo da kao bliski srodnik ne svjedoči.

Marjanović: Nisam ubio svoju suprugu

BEOGRAD - Zoran Marjanović ponovo je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Počelo suđenje za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

Zoran Marjanović je stigao u renoviranu Palatu pravde nešto prije 10 časova i čekao da počne suđenje za ubistvo njegove supruge Jelene, za koje je optužen.

Potvrđena pravosnažna optužnica protiv Zorana Marjanovića, slijedi suđenje

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića od 17. aprila, kojom se tereti za teško ubistvo supruge Jelene.

Uskoro suđenje Zoranu Marjanoviću zbog brutalnog ubistva pjevačice

Suđenje Zoranu Marjanoviću zbog sumnje da je brutalno ubio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović u aprilu 2016. godine moglo bi da počne već početkom jeseni, saznaje "Blic".

Potvrđena treća optužnica protiv Zorana Marjanovića

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu potvrdio je treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči.

Pojavio se snimak Jelene Marjanović i poznate starlete nastao pred ubistvo pjevačice

Stanija Dobrojević, koja je učesnica rijalitija "Zadruga", već više od deset godina živi i radi u Americi.

Muž Jelene Marjanović na korak od nove optužnice

BEOGRAD - Dodatna vještačenja snimka sa nadzornih kamera na nasipu Crvenka u Borči, kao i telefona porodice Marjanović i ubijene Jelene, gotova su i dostavljena u Više javno tužilastvo u Beogradu, saznaje "Blic".

Obavljena dodatna vještačenja u slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović

BEOGRAD - Dodatna vještačenja snimka sa nadzornih kamera na nasipu Crvenka u Borči, kao i telefona porodice Marjanović i ubijene Jelene, dostavljena su u Više javno tužilastvo u Beogradu, koje vodi istragu zločina.

Ukinuto rješenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

Potvrđena optužnica protiv Zorana Marjanovića, suđenje za ubistvo Jelene na jesen

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića (39) koja ga tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ubio suprugu Jelenu Marjanović.

"To što je Marjanović pušten ne znači da nema dokaza, ima"

BEOGRAD - To što je Zoran Marjanović pušten iz pritvora ne znači da protiv njega nema dokaza da je ubio svoju suprugu Jelenu, kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.