Gadgets

OnePlus 13 i Ace 3V prvi bi mogli dobiti nove Qualcommove procesore

OnePlus 13 i Ace 3V prvi bi mogli dobiti nove Qualcommove procesore
Foto: Tanjug/AP | OnePlus 13 i Ace 3V prvi bi mogli dobiti nove Qualcommove procesore

Nova generacija pametnih telefona, nova generacija procesora. S jedne strane govorimo o OnePlus 13 flagship modelu i OnePlus Ace 3V modelu visoke srednje klase, a s druge strane to su Snapdragon procesori.

Izvori bliski kompaniji spominju kako bi novi OnePLus pametni telefoni trebali dobiti i nove Qualcommove procesore iz serije Snapdragon 8 i Snapdragon 7. Tako očekujemo kako će OnePlus 13 dobiti novi Snapdragon 8Gen 4, a OnePlus Ace 3V novi Snapdragon 7 Gen 4.

Spominju se još neki podaci kao što je ekran rezolucije 1.5K i visokog osvježenja, jača baterija od 5500mAh koja podržava 100W punjenje, vrhunske kamere koje će zadovoljiti i one zahtjevnije korisnike, kao i više kombinacija radne i interne memorije.

Ipak, kako sada stvari stoje na to ćemo morati malo pričekati. Naime, Qualcomm negdje krajem godine predstavlja svoje nove Snapdragon procesore za flagship pametne telefone. Podsjetimo, OnePlus 12 smartfon je predstavljen u decembru prošle godine, a tako nekada bi mogao stići i novi OnePlus 13.

(Računalo.com)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije